Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Financieel succes begint met een goede financiële planning.


 Je eigen bedrijf hebben is een hele verantwoording, er komt veel bij kijken. Het is een uitdaging, leuk  en uiteindelijk de bedoeling om er geld mee te verdienen om goed van te kunnen leven.

Als je dat goed wilt doen dat is belangrijk om het financiële deel goed in kaart te brengen. Niet alleen achteraf maar juist ook vooraf, maak een planning.

Waar sta je nu en waar wil je naar toe?
Maak een goed financieel plan. Je hebt meer inzicht en overzicht en daardoor ook meer grip op je financiën. En ik ga je ook een aantal opties leren voor een beter verdienmodel en tariefberekening.

Wanneer je met de auto naar een onbekende bestemming gaat zet je de navigatie aan. Of als je iets niets zoekt ga je op de computer zoeken.
Maar als het om financiën gaat willen we veel, maar toch merk ik vaak de stelling van “ik zie wel hoever ik kom” .

Wat denk je? Als je naar Amsterdam wilt gaan, hoe kom je daar het snelst? Dan begin je ook met plannen, reistijd bekijken, vertragingen, omleidingen enz. En wat extra reistijd inplannen voor het geval dat er toch nog iets tegen zit.

Zo moet je dat ook doen met het financiële deel van je bedrijf.
Daar gaat deze online masterclass over. Wat ga je leren?
  • Doelen stellen
  • Planning maken
  • Verdienmodel
  • Samenstelling diensten/producten
  • Tariefberekening
  • Begroting
  • Financiele structuur
Wil je meer weten over dit onderwerp? Schrijf je dan in en doe mee. Je krijgt heel veel tips en inzicht en het is helemaal gratis. Dus kies de datum dat jou het beste uitkomt en doe mee.

Hoe kan ik meedoen?
Schrijf je in met je naam en je emailadres en kies het best geschikte tijdstip voor jou. Je ontvangt dan van ons een mail met een link. Na registratie kan je inloggen op het gewenste tijdstip. Vanuit thuis achter je eigen laptop kan je de masterclass dan volgen. Dan kan je mij zien en horen. Via de chat kan je vragen stellen of meedoen met interactieve vragen of stellingen. Ook alle andere deelnemers kunnen dit. De vragen worden dan live beantwoord.
 
Wat kost het?
Het is helemaal GRATIS. Je hoeft niets af te rekenen en ook geen betaalpas te gebruiken. Je vult alleen je naam en mailadres in op de pagina van deze link.

Zet een kopje koffie of thee klaar en leg papier en pen klaar! Want je krijgt veel tips. Helemaal GRATIS! 
 
Als jij meer winst wilt met je eigen bedrijf, schrijf je dan in en doe mee!
Presentatie door
Pauline Mulders

Hallo, ik ben Pauline Mulders-Klep.
Eigenaar van Admin-online.

Wij helpen ZZP met hun ABC.

We helpen de Zakelijk Zelfstandige Professional met hun administratie, Belastingen en choaching in ondernemersvaardigheden.

We leren hoe je meer winst kunt behalen met je eigen bedrijf. Wil jij dat ook?

Schrijf je dan in voor deze online masterclass.

Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Admin-online
Grauwe Poldervoetpad 3
4876 AW  Etten-Leur

076-7002172
www.admin-online.nl
admin@admin-online.eu

Heb je vrienden of bekenden die hier misschien ook interesse in hebben? Deel het dan op Social Media. Zij zullen er blij mee zijn en ik ook. Alvast bedankt!


Deel dit webinar
powered by WebinarGeek