Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Financieel succes begint met een goede financiële planning.


 Je eigen bedrijf hebben is een hele verantwoording, er komt veel bij kijken. Het is een uitdaging, leuk  en uiteindelijk de bedoeling om er geld mee te verdienen om goed van te kunnen leven.

Als je dat goed wilt doen dat is belangrijk om het financiele deel goed in kaart te brengen. Niet alleen achteraf maar juist ook vooraf, maak een planning.

Waar sta je nu en waar wil je naar toe?

Wanneer je met de auto naar een onbekende bestemming gaat zet je de navigatie aan. Of als je iets niets zoekt ga je op de computer zoeken.
Maar als het om financien gaat willen we veel, maar toch merk ik vaak de stelling van “ik zie wel hoever ik kom” .

Wat denk je? Als je naar Amsterdam wilt gaan, hoe kom je daar het snelst? Dan begin je ook met plannen, reistijd bekijken, vertragingen, omleidingen enz. En wat extra reistijd inplannen voor het geval dat er toch nog iets tegen zit.

Zo moet je dat ook doen met het financiciele deel van je bedrijf.
Daar gaat dit webinar over. Wat ge je leren?
  • Doelen stellen
  • Planning maken
  • Verdienmodel
  • Samenstelling diensten/producten
  • Tariefberekening
  • Begroting
  • Financiele structuur
Wil je meer weten over dit onderwerp? Schrijf je dan in en doe mee. Je krijgt heel veel tips en inzicht en het is helemaal gratis. Dus kies de datum dat jou het beste uitkomt en doe mee.

Wat is een webinar?
Een webinar is een woord samengevoegd van web en seminar. En dat is ook precies wat het is. Dus een goede uitleg over dit onderwerp via het internet. Dit doen we met een speciaal softwareprogramma. Na registratie kan je inloggen op het gewenste tijdstip. Dan kan je mij zien en horen. Via de chat kan je vragen stellen of meedoen met interactieve vragen of stellingen. Ook alle andere deelnemers kunnen dit. De vragen worden dan live beantwoord.
 
Wat kost het webinar?
Het webinar is helemaal GRATIS. Je hoeft niets af te rekenen en ook geen betaalpas te gebruiken. Je vult alleen je naam en mailadres in op de pagina van deze link. Direct erna ontvang je een mail waarin een link staat naar het webinar. Deze link kan je aanklikken op het moment dat het webinar begint en zo krijg je contact met mij. Je kunt dus lekker thuis achter je eigen pc of laptop het webinar volgen. Zet een kopje koffie of thee klaar en leg papier en pen klaar! Want je krijgt veel tips. Helemaal GRATIS! Dus als je er werk van wilt maken, schrijf je dan in via bovenstaande link!
 
Dus als je er werk van wilt maken, schrijf je dan in!
Presentatie door
Pauline Mulders

Hallo, ik ben Pauline Mulders-Klep.
Eigenaar van Admin-online. Wij verzorgen voor ondernemers de administratie en belastingen en ondersteunen hun met coaching.

Wij vinden het belangrijk om de ondernemers te ondersteunen en coachen. Vooral (startende) ondernemers die zelfstandig werken kunnen wel een steun in der rug gebruiken. Hierin heb ik veel ervaring opgedaan met een eigen onderneming. En later heb ik ruim 15 jaar op een accountantskantoor heb gewerkt heb ik veel ondernemers begeleid. En sinds een paar jaar ben ik zelf weer ondernemer, eigen baas!

Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Admin-online
Grauwe Poldervoetpad 3
4876 AW  Etten-Leur

076-7002172
www.admin-online.nl
admin@admin-online.eu

Heb je vrienden of bekenden die hier misschien ook interesse in hebben? Deel het dan op Social Media. Zij zullen er blij mee zijn en ik ook. Alvast bedankt!


Deel dit webinar
powered by WebinarGeek