GRATIS WORKSHOP: D.O.E.N. in 12 stappen een succesvol bedrijf opstarten

Schrijf je nu in!

Jouw gegevens

Kies je tijdstip

maandag
22
juli
20.00 uur
Ja, ik wil meer weten.

Gratis online workshop: D.O.E.N. in 12 stappen een succesvol bedrijf opstarten

Wil je weten in welke 12 stappen dat jij een succesvol bedrijf kunt opstarten of van je eigen bedrijf de winst te verbeteren?

Schijf je dan is voor deze online workshop!

Wil jij een eigen bedrijf beginnen?
Of heb jij al een eigen bedrijf en kan jij wel wat gratis tips gebruiken om meer klanten te krijgen en beter te verdienen?

Dan  zijn er 12 stappen die heel belangrijk zijn voor een goede opstart of verbeteren van je eigen bedrijf.
Wil je weten welke 12 stappen datr zijn voor jouw bedrijf? Schrijf je dan in voor deze workshop. In deze online workshop leggen we alle 12 facetten stap voor stap duidelijk uit. En daarmee kan je zelf meteen aan de slag.

Wanneer en waar?
Ik geef deze workshop een paar keer zodat jij kunt kiezen welke dag je het beste uitkomt. Kies uit een van de tijdstippen.
Je kunt deze workshop volgen bij jou thuis achter je eigen PC.

Wat ga je leren?                                                                  
Het opstarten en laten groeien van een eigen bedrijf gaat niet altijd even makkelijk. Maar met de juiste tips kun je daar zelf als ondernemer wel wat aan doen! Met deze workshop geven we je veel tips en inspiratie met duidelijke uitleg o.a.
- ideale product/dienst
- doelgroep
- investeringen
- financiele planning
- marketing
- verdienmodel
- tariefberekening
 
 
Wat kost deze online workshop?
Deze online workshop is helemaal GRATIS. Je hoeft niets af te rekenen en ook geen betaalpas te gebruiken. Je vult alleen je naam en mailadres in op de pagina van deze link. Direct erna ontvang je een mail waarin een link staat naar de wokshop. Deze link kan je aanklikken op het moment dat de workshop begint en zo krijg je contact met mij. Dan kan je mij zien en horen. Via de chat kan je vragen stellen of meedoen met interactieve vragen of stellingen. Ook alle andere deelnemers kunnen dit. De vragen worden dan live beantwoord.
Je kunt dus lekker thuis achter je eigen pc of laptop de workshop volgen. Zet een kopje koffie of thee klaar en leg papier en pen klaar! Want je krijgt veel informatie en tips. Helemaal GRATIS!

Dus als je er werk van wilt maken, schrijf je dan in via bovenstaande link!

Presentatie door
Pauline Mulders

Hallo, ik ben Pauline Mulders-Klep.
Eigenaar van Admin-online.

Ik help ZZP met hun ABC.
Ik help de Zakelijk zelfstangige Proffessional met hun Administratie, Belastingen en Coaching voor ondernemersvaardigheden. Zodat zij meer winst kunnen halen met hun eigen bedrijf.

Wil jij dat ook?
Wij helpen je financieel resultaat te verbeteren van jouw eigen bedrijf.

Wil jij je eigen bedrijf meer rendabel maken? Maar weet je niet wat je daarvor kunt doen of aanpassen? Lig jij er wakker van? Heb jij het idee dat je "vast" zit qua mogelijkheden?

Dan helpen wij je graag. Er zijn vele vlakken waarop je met beter inzicht en aanpassingen voor een beter resultaat kunt zorgen. In onze gratis workshop geven we je veel tips waar je meteen mee aan de slag kunt.


Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Admin-online
Grauwe Poldervoetpad 3
4876 AW  Etten-Leur

076-7002172
www.admin-online.nl
admin@admin-online.eu

Heb je vrienden of bekenden die hier misschien ook interesse in hebben? Deel het dan op Social Media. Zij zullen er blij mee zijn en ik ook. Alvast bedankt!


Deel dit webinar
powered by WebinarGeek